Tuesday, November 10, 2009

Lauri Lukme

Tere

Mina elan Eesti Vabariigi pealinnas Tallinnas.
Mina tahan väga minna Mehhikosse, aga see ei ole mul siiani õnnestunud, kuid ma pole lootust kaotanud.

4 comments:

  1. Täna on minu vanemate kolmekümne seitsmes pulma-aastapäev, mis ei olegi tänapäeva Eesti Vabariigis nii tavaline, kui arvestada seda, paaaaalju abielusid lahutatakse.
    Siiski on minu tutvusringkonnas inimesi, kes on elanud kauem õnnelikus abielus.

    ReplyDelete
  2. Eile, s. o. laupäeva päeval käisime me suvilas, aga õhtul ma vaatasin Kanal Kahest jube kihvti filmi, mis põhines mingisugusel muinasjutul, nagu ma aru sain ja täna, s. o. pühapäeval läksid vanemad poodi, aga mina jäin koju.

    ReplyDelete
  3. Täna, s. o. teisipäeval olin ma peval üksi kodus ja igavlesin, kuna ma olen kahjuks töötu, kuigi ma tahaksin juba tööle minna, aga see pagana majadussurutis ei lase, sest minu ametikoht koondati ära.

    ReplyDelete
  4. Täna, laupäeval, käisime me kolmekesi kogu perega poes, Merimetsa Selveris ja homme tahab minu paps minna suvilasse Vilivere koperatiivi või õigemini aiandusühistusse.

    Ma sain eile, reedel muuhulgas tuttavaks ka ühe eesti poisiga, kes on vahetusõpilasena Mehhikos ja kes, nagu ma aru sain, pidavat elama alaliselt Pärnus.
    Aga olgu, kuidas on, mulle see Mehhiko elu-olu ja üldse kõik Ladina-Ameerika kohta meeldib ja ma tahan ise ka vähemalt korra seal ära käia.
    Kuid praegu pean ma piirduma olude sunnil Internetist Mehhiko ja teiste Ladina-Ameerika maade raadiote kuulamisega ja Ladina-Ameerika muusika kuulamisega.

    ReplyDelete